Om Optor Telecom

Optor Telecom startades i sin nuvarande form 2017 och är idag det dominerande bolaget i en snabbt växande bolagsgrupp verksamma inom olika branscher. Bolaget är ett helägt dotterbolag till Optor AB.
Optor Telecom bedriver bland annat totalentreprenader där vi har förmågan och kunskapen att leverera projekt, stora som små, helt efter kundernas behov och önskemål. Vi har sedan starten byggt upp starka kundrelationer genom att ge bra service, att ha både en bred och hög yrkeskompetens och ett stort branschkunnande. Kunderna anlitar oss på grund av den höga flexibiliteten, helhetslösningarna samt att vi alltid håller vad vi lovar och därmed levererar högkvalitativa tjänster inom utlovade tid- och kostnadsramar.
Optor Telecom jobbar med ständiga förbättringar på ett systematiskt sätt och både kundsynpunkter och medarbetarnas synpunkter ligger till grund för vår strävan att alltid bli lite bättre.
  • Optor Telecom är medlem i IT och Telekomföretagen inom Almega och har kollektivavtal.
  • Vår personal är alltid certifierade och utbildade för uppdraget och bolaget och dess personal är säkerhetsklassat (SUA).
  • Optor Telecom är som företag certifierat enligt Robust Fiber.
Bra medarbetare och en attraktiv arbetsplats är viktigt för många. Därför ser vi till att omge oss med engagerade människor som vill utvecklas. Vi tycker det är viktigt att man har kul och trivs på sin arbetsplats och att alla förstår sin roll i helheten och driver sin och företagets utveckling mot våran vision och mål på ett affärsmässigt sätt.
Har du vilja, engagemang och driv kan du bli vår nya kollega!
Vi söker hela tiden nya medarbetare så skicka gärna in din ansökan i det kontaktformulär som ligger under fliken kontakta oss.
Vill du följa vad som händer i bolaget kolla också på våra sidor på Facebook och LindkedIn.